In English Suomeksi

Akutossujen käyttö

Istu tai seiso akutossut jalassa, ja anna niiden vaikuttaa rentouttavasti koko kehoon. Esimerkiksi:

Tossuja tulisi pitää vähintään puoli tuntuntia joka päivä, jotta stimulointi voisi alkaa vaikuttaa kehossa.

Illalla ennen nukkumaanmenoa rentouttava vaikutus
voi olla parhaimmillaan.

Käytä tossuja istuen sukat jalassa, voit myös nousta seisomaan niillä ja keinutella hakien itsellesi sopivia “kohtia”. Esimerkiksi alaselän jumitukseen voi hakea apua keinuttelemalla jalkapohjan alaselän indikaatiopisteen (ks. kartta) kohdalla. Omien tuntemuksien kuuntelu tossuja käytettäessä on hyväksi.

Säännöllinen käyttö antaa parhaat tulokset. Antoisia hetkiä akutossujen parissa!.

Hyvinvointi vaatii aikaa ja huolenpitoa

Ihmiset ovat tottuneet olettamaan, että lääkkeet vievät oireet pois nopeasti. Siksi asennoituminen pitkiin hoitosarjoihin on joskus on vaikeaa.

Hoidot vaativat toistoja ja kärsivällisyyttä voidakseen vaikuttaa tukkeumiin, jotka ovat kertyneet kehoon mahdollisesti jopa monien vuosikymmenien aikana. Siksi myös akutossujen säännöllinen, toistuva käyttö olisi tärkeää. Ei ole ihmettä, joka parantaisi hetkessä, sillä keho vaatii aikansa.

Huomioitavaa

Huolehdi, että jalkasi ovat puhtaat eikä niissä ole haavoja. Jos sydän- ja verisuonisairauden, raskauden, diabeteksen tai jonkin muun syyn vuoksi epäilet, voitko käyttää tossuja, keskustele asiasta lääkärisi kanssa. Tossuja ei ole tehty ulkokäyttöä kestäviksi, ja tossun pohja voi olla liukas märällä tai jäisellä alustalla. Tossuja ei tule käyttää alkoholin vaikutuksen alaisena.

Hoito-ohjeet

Tossut voi pestä kevyesti harjalla ja haalealla vedellä. Ei konepesua.

Akutossujen käyttötapojaAkutossujen käyttötapoja Akutossut sukat jalassa

Annen Akutuote

anne@annenakutuote.fi

gsm 044 3554460